Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan, menghadapi dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Tuesday, 26 September 2017

The Big Challenge to humanity Today

New challenges to victim mind control in malaysia
who can accept the challenges like this ! actualy i spent my money to buy the product and get the service from restorans XXX! But the worker like already get permission form third party to doing the something like the shit job .... i dunno why problem will hapenning when in my turn to order ! the worker like hearing the voice then the following job that  worker doing is very horible ! like try to challenge you to scording or fight them back ! that young worker try to doing something like put rubbish in table nearing my food, try drop the food in floor, try set the my food like rubbish ..., always talk nosence in front of me or talk with the other worker, !

why that restorans management can let them doing this to customer, i not doing wrong in this situasion ! im not scording or talk infront of them ! but this is service manner from worker giving to me ! I'm feeling sadly and disapointed with human today....
and some time i really try to ask them like " are you hearing the voice let u feeling wanna to disturb me" ?
or have people let u have a chance to create the disturbing in public ?

some of the time when i go to hypermarket olso need to face the people like this ! the worker try to joint the group from worker friend and doing something like bad service manner or talking like a shit to serve me in public ! i still  remember last time have three worker people showing me middle finger in public !

* I hopefully some people can help me to stop everthing about this bad service manner or racist problem and wont happening to me  againt and againt after i make a complant to the the restorans. and hopefully no have the third party people allow them doing this shit job .....and also hopefully in the furture the people or worker or human can be a clever person and have own human priciple ....(Dont following the bad style)

Dont following the bad styre

Everything happeing after i targeted as the mind control victim in malaysia,


Kenapa Sengaja Menyusahkan Saya Dan Mencabar Kesabaran Saya

Orang lain berurusan tiada hal, tetapi apabila giliran saya akan berlaku masalah tidak bekerjasama .... contohnya seperti sengaja menyusahkan saya, memberikan maklumat palsu atau salah, sengaja memberikan layanan buruk, menunjuk sikap kurang ajar, cuba membangkitkan isu perkauman kpd saya .....
I think this hapenning is something wrong sehingga berani nak cabar kesabaran seseorang di tempat awam... teruknya orang sekarang ! ......
Kuat berdosa sehingga tidak takut nak terima balasan teruk ! Kuat sembahyang tetapi tunjuk sikap biadap dan ikut ajaran sesat dan membawa gangguan kpd orang lain....
Tuhan mungkin ker melindungi orang jahat begini dan memberikan peluang kpd orang begini berjaya berkumpul membuat jahat kpd orang awam....
Sehingga saat ini, Aduan saya tidak berguna lagi kpd orang bersikap binatang begini. Tetapi saya janji tuhan nampak segala yg berlaku dan mampu mberikan balasan teruk kpd orang begini ....
Berharaplah tuhan nampak segala yg dilalui saya, sentiasa melindungi saya dan menjauhilah segala niat jahat manusia yg bersikap binatang ini,
Amen.......
Sharing from victim mind control in malaysia.



Kenapa kami tidak menggunakan bijaksana manusia untuk memikirkan sesuatu !!!

Hari ini saya keluar belibelah kat bandar taiping, terkejut dgn orang2 manusia bodoh seperti ini....
Tunjuk sikap biadap dgn suka hati diri shaja ? Mengeluarkan kata2 kesat seperti ini " orang cina pun suka makan ini kah ! " selepas itu buat perangai sikap biadap dan bangsat kpd saya .....kedua dua lokasi yg berbeza juga menjumpai masalah pekerja tauke yg sama cuba mencabar kesabaran saya untuk berlawan !!!
Saya tak buat salah dan tak kenal awak semua ! Saya tidak menyertai mane2 politik dan ataupun cuba cabar mane2 pihak pun ! Tetapi satu jer saya tahu adalah kes mind control sedang berlaku dimalaysia dan sehingga ramai manusia sakit teruk dan hilang kesabaran ....saya tidak berundur dan takut dgn kuasa jahat ini! Sebab saya juga mangsa di malaysia..
Orang yg cuba cabar saya ini tak tahulah disebabkan apa ! Jika anda pandai tak perlu lah kerja dgn orang dan cuba menyusahkan orang awam ...
Buat kerja bodoh jer pandai ! Tak erti nak sedar ! Umur lebih tetapi tidak mempunyai akal manusia ! Senang mengikuti cakap orang untuk buat kacau dimerata2 ini penuh berdosa.... masa depan manusia di dlm negara sendiri adalah terjatuh di tangan kami diri sendiri ,
jika anda juga juga tidak sedar anda sedang buat jahat dan merosakkan masadepan negara macam mane pula hidup masadepan kami akan terjamin ?
Jika keadaan tidak sihat seperti ini terus berlaku ! Bersedialah kosongkan perut kami untuk menelan atau makan sampah2 dari pemimpin jahat yg sedang suruh anda buat jahat ini....
Orang tua penah berkata jika diri sendiri tidak berusaha mendptkan rezeki utk keluarga dan diri sendiri, siapakah sudi menghidupkan anda.... sehari kilang orang rkyt boleh berniaga kamu semua boleh dpt rezeki dan hidupkan keluarganya semua....
siapakah yg mampu menghidup beribu2 manusia sini, ? tolong memikirlah menggunakan otak diri sendiri .....jgnlah jadi bodoh hanya pentingkan hak diri sediri dan cuba cabar hidup orang dan buat kerja jahat seperti ini ....
Ini adalah pandangan dan pendapat iklas dari seorang mangsa mind control di malaysia .

这几年的自杀案陆陆续续的发生,希望大家参考脑控案件(MIND CONTROL)


这女的怎么了 是中邪吗!?还是被脑控了!?

https://www.facebook.com/alimamanews/videos/844106075762263/

https://www.facebook.com/alimamanews/videos/844106075762263/


MISTERI TEKNOLOGI HAARP

男子到商场寻友。从3楼停车场坠下跌死





http://www.sinchew.com.my/node/1685482

http://www.sinchew.com.my/node/1685482

Thursday, 17 August 2017

我的生命被脑控科技完全被威胁了!How to Recognize Radiation Sickness

我的生命被脑控科技完全被威胁了!
最近这几个星期里,我找了几位社会有名誉人士要求帮忙解决我的困境!
结果换来了痛苦的生命威胁,他们既然利用电波发射在我身上让我的身体部位无端端的流血及出现一个小小的伤口!当他们警告我不可寻求帮助或向人透露我被折磨的经历后,身体就会出现红斑或发热或象被针刺到那样疼痛或出现少量的流血及伤口或黑青!
我确定这是一台外国电波或类似镭射的军事用途科技! 为何可以利用在折磨手无寸铁的小市民身上? 我应该如何逃离这些折磨或被脑控的处境?我应该向谁请求帮助........
请读者在读取我的分享时,如有出现不明白此科技的目的或想跟了解! 请在google 里查询脑电波,军事电波科技或军事镭射及相关的文章!
我脑控受害者如还没被脑电波危险至死亡,我将会继续向大家提供跟多有关于不人道的马来西亚脑电波折磨实验计划的一切!
你我的将来必须抗议此科技在我国隐秘的进行这一切!
http://www.wikihow.com/Recognize-Radiation-Sickness

Sunday, 30 July 2017

Perkongsian Pandangan Dari Seorang Mangsa Mind Control Di Malaysia

Perkongsian pandangan dari seorang mangsa Mind Control di malaysia


Seorang pemimpin rakyat digunakan untuk membangkitkan rakyat ! bukanlah buat kerja sebaliknya untuk menghancurkan hidup rakyat malaysia !!!
sebagai rakyat malaysia kami juga mesti jelaskan pandangan jalan masa depan negara dan juga tahu apa benda yang mampu bermanfaat kepada kami semua !
janganlah senang menerima makanan dedah dari sesuatu pihak untuk merosakkan tempat duduk diri dan ekonomi /kerjaya diri sendiri dan orang lain ......
pemimpin yang mementingkan diri sendiri hanya mampu memberi ayat sesat dan segala ayat2 manis untuk merangsangkan anda semua melakukan dosa yang berat !
Cuba anda memikirkan, kami setiap hari perlu menggunakan tenaga diri sendri untuk bekerja supaya mampu menukar sesuatu balasan rezeki untuk diri sendiri dan keluarga yang disayangi ! sebaliknya jika kepada seorang pemimpin yang jahat hanya setakat mampu bergoyang kaki setiap hari untuk bermain perbuatan keji seperti isu perkauman, politik, benda yang mampu merosakkan hidup dan kesihatan kami, membazirkan wang kami, bermain isu-isu palsu, menganggu ekonomi, merosakkan sistem negara dan cuba menipu kami untuk melakukan sesuatu ancaman kepada sekeliling !
berhentilah segala perbuatan yang mampu merosakan atau memberikan ancaman kepada mana2 pihak ...jangan sesekali tertipu dengan cakap2 saitan ! hidupan dan tempat tinggal yang bahagian tidak boleh dibinakan dlm sehari atau setahun ataupun lebih......
*Segala ayat dan pandangan hanya dari seorang mangsa mind control yang berwarganegara malaysia... dan tiada berniat untuk menentang mana2 pihak.
Disebabkan perpaduan rakyat kami mampu bersama dan cemerlangkan masa depan negara.....
Sharing From Victim mind control in malaysia.
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my

1-2 kejadian bunuh diri di Malaysia setiap hari

1-2 kejadian bunuh diri di Malaysia setiap hari
1-2 kejadian bunuh diri di Malaysia setiap hari: PUTRAJAYA 1 Okt. - Purata satu hingga dua kejadian bunuh diri dilaporkan berlaku di Malaysia setiap hari, menurut statistik Pendaftaran Bunuh Diri Kebangsaan Malaysia bagi tempoh 2008 hingga 2010.


Information sharing from : 
http://www.utusan.com.my/berita/nasional/1-2-kejadian-bunuh-diri-di-malaysia-setiap-hari-1.141744#.WX2TEh8JrAQ.facebook

一名来自中国河南被脑控科技骚扰的受害者自杀身亡

一名来自中国河南被脑控科技骚扰的受害者自杀身亡


信息来自 : 脑控受害者成员 / ZUYING CHEN
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=708637559316076&set=pcb.1381696828566978&type=3&theater
https://www.facebook.com/zuying.chen.50

Saturday, 29 April 2017

馬來西亞自殺案華裔比例高




Information sharing from :
Please click link address / page to read a full article .
http://www.cdnews.com.tw/cdnews_site//docDetail.jsp?coluid=115&docid=101933141

马来西亚自杀案呈上升趋势,其中华裔占最高的48%

 中新网6月5日电 据马来西亚《东方日报》报道,马来西亚自杀案呈上升趋势,其中华裔占最高的48%;卫生部已拟定“全国性预防自杀行动策略蓝图”,未来5年内通过8大策略降低自杀率。
  马来西亚卫生部长廖中莱指出,全国每10万人口当中就有1.3人自杀,其中部门在2008年及2009年接获的自杀案例分别为290宗及328宗,出现上升的趋势。他说:“这些自杀案件(死者)都在医院完成解剖工作而呈报至卫生部,真正的自杀案件可能比这个更高。”
  男女自杀比例3:1
  他指出,上述行动蓝图涵盖8项策略,包括展开跨部门合作提倡精神健康的活动;提早发现、治疗,以及转诊有自杀风险者;跨机构联系及跨领域合作。政府将进行能力建设与培养工作;研究;监控与监督;关注媒体报道;以及限制民众接触致命对象,如武器或杀虫剂等。
  廖中莱6月4日在卫生部,主持全国提倡精神健康理事会会议后宣布,理事会认同这项计划。他续指,根据部门所掌握的大马人自杀数据,华裔的48%为最多、印裔有21%,以及巫裔13%。至于性别方面,男性的自杀率比女性来得高,男女自杀比例为3:1,而自杀者多数为24岁至44岁的年龄层。
  每年千万人图自杀
  他表示,政府对于自杀者多为高生产力的年龄层感到担忧,认为有必要展开防范工作。
  根据卫生部所进行的2011年国民健康与发病率调查中,1.7%的成年人有自杀念头,0.9%曾计划自杀,0.5%曾尝试自杀。
  他表示,媒体预防自杀方面扮演重要的角色,因此大马提倡精神健康理事会也建议举行媒体研讨会,与媒体探讨如何报道自杀事件,以及避免鼓吹自杀的报道等课题。他说,随着精神疾病在全球的疾病负担比率中的11%提升至15%,世界卫生组织预测,忧郁症将在全球疾病排行榜中名列第二,即排在缺血性心脏病之后。
  他表示,自杀已成为许多国家的10大死亡因素,每年有100万人自杀身亡,相等于每40秒就有人自杀,每年有1000万至2000万人企图自杀。卫生部希望今年内,完成在每个州属至少设立一所小区精神健康中心的目标。“目前,我们已在布城设立一所相关的中心,安排心理医生在诊所为民众服务。

Information sharing from  chinanews.com
Please Click Lind Address / Page to read a full article
http://www.chinanews.com/hr/2012/06-05/3938932.shtml

Wednesday, 26 April 2017

Please BAN VOICE OF GOD WEAPONS & SATELITE TERRORISM

Please dont let mind control have a chance to destrol your home land and effect your healty living...




Sharing from Victim Mind Control at Around the worlds.

Please Click Link Address as Below,
https://www.facebook.com/elisabethjanebuchanan1

何会坠楼?独留家中生病女童10楼坠下身亡

为何会坠楼?独留家中生病女童10楼坠下身亡


新山18日讯)生病的孩子为什么坠楼了?妈妈外出带10岁大女儿去上学回家时,却发现本来因为出水痘而在家睡觉的7岁小女儿,已坠落6楼丧命。
据了解,一家人住在10楼的小死者,怀疑失足从阳台坠下6楼停车场走道。
意外事件发生在今早7时许,新山武吉英达花园某购物商场旁的高级公寓。
母亲送女儿上学回家后,在家中找寻不到生病的女儿,最后才在阳台打开的玻璃门处,往下探看惊见女儿躺卧在6楼停车场的屋顶,令她失声尖叫,引起公寓保安注意后才揭发意外事件。
死者母亲一度伤心昏厥,她无法理解女儿为何失足坠楼,相信女儿只是睡着,还有可能会醒过来。
公寓阳台的围栏高度,比女童身高还要高出许多,目前还未知坠楼原因。被公司外派在中国出差的死者父亲已接获噩耗。
死者遗体已送往新山中央医院等待解剖结果,以便调查死因。

Information Sharing From Sin Chew Dailly ( Malaysia)
Please Click Link Address /Page as Below
http://www.sinchew.com.my/node/1634790

華青男13樓高處墜下 奇蹟生還

为何会毫无意识的情况下坠落???





華青福大命大 13樓墜下毫髮無損


(檳城20日訊)華青從高處墜樓,不僅福大命大奇蹟生還,且毫髮無損!




一名20余歲華裔男子上週返檳掃墓,隔天早上準備取車回吉隆坡時,不知何故從親戚家13樓公寓墜樓,直墜到3樓泊車場的人行道遮棚,但他完全沒因從高處墜樓而蒙傷,讓人嘖嘖稱奇。
一般相信,是因為遮棚緩衝了墜樓衝力,華青得以保住性命。他僅因從鐵棚墜落地面時,遭鐵棚輕微刮傷手臂。
這起罕見的墜樓案于上週六(15日)早上8時許,在丹絨武雅一帶某高級公寓發生。大難不死的事主來自吉隆坡,他與雙親在事發前一天,即週五(14日)返檳清明掃墓。
不知墜樓原因
他們一家三口當時在事發公寓14樓親戚家留宿一晚,隔天早上華青聽取母親指示,提著行李下樓,準備先把行李放在車上。
不料華青竟從13樓墜下,直墜到3樓泊車場的人行道遮棚,但他奇蹟般毫髮無損。
事后華青被詢問為何墜樓時,他指自己徹夜未眠,他也不知道自己為何墜樓。他也指本身沒受傷,身體沒感覺任何疼痛。
事發當天,華青在父母陪同下,到醫院進行詳細檢查,醫生指他沒內傷或其他外傷,當天下午他就隨父母共車返回吉隆坡。
願賠償維修損壞遮棚
記者周四到事發公寓查看,管理層證實這起墜樓大難不死的事件,負責人透露華青的親戚,願賠償損壞遮棚的維修費用。
他說,管理層已向警方備案,報案時連警察也不相信華青從13樓墜下,竟奇蹟生還。
他也說,遮棚下方有3個鐵支,相信因此緩衝了衝力,華青得以保命。

Information from : Chinapress Malaysia
Please Click Link Page As below:
http://www.chinapress.com.my/20170420/%E8%8F%AF%E9%9D%92%E7%A6%8F%E5%A4%A7%E5%91%BD%E5%A4%A7-13%E6%A8%93%E5%A2%9C%E4%B8%8B%E6%AF%AB%E9%AB%AE%E7%84%A1%E6%90%8D/

Friday, 6 January 2017

当你或众人在无意中听见脑控声音从远处传来, 你必须:


当众人在无意中听见脑控声音从远处传来, 你必须:
1) 注意四周围是否有人在说话,或当事人是否有开口说话!
(避免让你与众人或受害者发生争执)

2) 千万不可回应你说听见的电磁波所发出的声音或声音所教唆你做的事物!
(当你跟随他的意愿或与声音对话,这将导致你的脑电波被读取与将来你有可能会被利用与脑控的试验品!你的隐私,健康,性命或其他将被严重的威胁.......

3) 声音让你读取友人的心声!
(脑控给你听见的声音可以是真实的声音也可以当组织们读取某某人的脑电波后所利用受害者或某某人的
声音配制而成的假音, 这一切是用于行骗与欺诈及达到制造混乱的局面.......)

4) 如何远离及避免被脑控骚扰及成为脑控目标!
( 当脑控组织在州属的某处实行脑控实验后,大家都无法逃离被脑控骚扰的命运!每位人民的大脑脑电波
有可能老早已被读取但却被暗地里监视!.....)

当一区被发现拥有受害者后,大家必须观察是否有发现大量的癌症,自杀案,细胞死亡,身体(无病)的
疼痛,突然犹豫病,电器大量的失灵,电脑时常当机或电脑病毒干扰,听见声音,突然而来的第六感知
觉,及其他的种种干扰!.....

呼吁全民团结合作的反对脑电波实验计划!....
自私的我们将导致脑控实验计划可以龙大的规模在某一处进行骚扰! 这就影响到我们的未来及每一位人民
的性命!.......

Sharing From Victim Mind Control In Malaysia.
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my/
https://www.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/



Saturday, 26 November 2016

Who Wanna Be a Bad Zombie Clowns To Help The Terrorist Destroy The Country And The Human Life

Who Wanna Be a Bad Zombie Clowns To Help The Terrorist Destroy The Country And The Human Life !
Affected From Technologies Mind Control 

Story Or Voice You Hearing Or Your Six Sence is Only The File Copy , Cut & Paste Story ........
Don't Let Them Have a Chance To Killing or Make Victim Suicide...


Note : We Is Only Wanna Stay Safe, Peace, Healty, Justice, Privacy & Economic Stability In The Country ! 

NOT BECOUSE WANNA LIFE IN THE MONEY , POWER AND PERSONAL STATUS INSIDE THE COUNTRY .......

How Many Asset Building Or Everything You Buil Up Will destoy Becouse Of  Project Experiment Mind Control is Totaly a Bad Zombie Clowns Project.....

TRY Functioning Your Brain To Think About It !!!.....


Sharing From Victim Mind Control In Malaysia &Together with Victim Mind Control At Around The Worlds.

Blogger sharing page :
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my

Facebook sharing page :
https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/
https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/

Sunday, 23 October 2016

Mind Control Already Public In News Paper At Indian Country

This is media report in Indian, complaints about mind control. human communication is important, if a some isue or crime is already happenning around us........



脑控组织所对我折磨的一部分细节

脑控组织所对我折磨的一部分细节,
脑控利用语言及生理上骚扰情绪是可以控制! 但他们同时利用科技骚扰多名身边所接近的人! 让外人先攻击你! (有如听见受害者骂你,批评,挑剔,互相质疑等等)!
脑控组织们所利用的电波辐射骚扰我身体上的痛与影响是没人可以忍受的! 这些折磨都是严重性的威胁我的生命的痛及辛苦......
而且利用人的嘴巴到某处制造谣言及误赖受害者! 要团结他们的同胞杯葛其他的异族! 甚至还动用他们的成员朋友们一起展开反驳受害者行动.......脑控组织的成员们既然还会有妒忌心然后就弄坏很多我的家里电器,电话线,网络连接,电脑,及跟多....
我们家人聚餐吃好些他们也会妒忌的制造我们家人或和服务员或和外人互相质疑制造心病的互相残杀......
在刻意安排之下很多捞钱的过路客来找我们麻烦..... 我们的交通工具都会接一连三的坏,有如最常见发生的车辆电箱全都坏了...... 
店面都被破坏而且还被无理的加税! .......像是要逼我们贱卖了我们所有产业.....
你能忍吗????? 这是种族打压吗! 是因为我不是穆斯林吗?.....这科技既然用在这样严重滥用的程度!!!!
希望大家读者明白这科技的滥用程度是非常的严重, 我们越安静越退让他们就越放肆的骚扰及折磨而且既然有目的在大规模骚扰及抢夺我们的人民生存的权利! 然而也相似让我们对国家失去信心而放弃一切所拥有的东西.......我相信国家里的受害者因该处于多人被骚扰及严重的程度, 但大家都忽略了外国引进的高科技正在偷窥你们的隐私及进行骚扰! 

脑控组织的操控之下可以让很多不因及不可能的事情上映及发生.........

Wednesday, 14 September 2016

Freedom From Covert Harassment and Surveillance (FFCHS)


Sharing from : Freedom From Covert Harassment and Surveillance (FFCHS)
                           https://www.freedomfchs.net/ https://www.freedomfchs.net/


Who We Are

Our organization was established in 2007 in the State of Ohio. As of January 2016, our organization has taken on new leadership and a ‘results-driven’ President and Board of Directors. Historically, FFCHS has had over 10,000 members worldwide. Our objective is to improve our service to our members through education, advocacy, and push for relief of the suffrage of many of our members with effective legislation to protect human life. The Human and Civil Rights as established by our fore-fathers in government, for this country and for the world.
The ‘new’ Board of Directors with a vision to be revitalized and re-establish our organization to support our country and the many citizens who are being victimized and abused by technologies that are destroying our society as stated by Pope Francis in October 2015 to Congress. The ‘quiet’ yet violent attacks that law abiding citizens have attempted to report to our government for decades now has successfully affected 6.8 million citizens of this country. That means 1 in 50 now suffer in silence as documented on this website and within our research. Bring this education to our citizens, and government that the approval of Foreign and Domestic contractors developing, testing and evaluating technologies such as nanotechnologies; Nano-sensors that are only designed to attach to living beings resulting in 6.8 million citizens now reporting a chronic ‘catch all disease’ called fibromyalgia, amongst many others must be addressed.


Mission

To educate and save lives. Sadly, by the time that an ‘unwitting’ citizen has been so horrifically abused by these technologies and systems they have been wrongfully label by our society; as the abuse of human life in such manors as documented in the ‘DOD Joint Targeting of Individuals and Groups’, or by the DOD Directive 5240.1-r – All U.S. Persons and Others can be used for Human Experimentation; these victim (targets) have become marginalized members of their communities and society in these United States.
Marginalized and abused by such U.S. Patents as; Remote Brain experimentation, Remote Neural Monitoring of an entire Humans Body; manipulated by such evil technologies as Patented Voice-to- (Human)-Skull (the forceful 24/7 of projected noise to a citizen’s head) even to Remote Burns by high powered lasers, or burns by Directed Energy and more. All released Patents by our country, and for what? The approved testing and evaluation on ALL U.S. PERSONS for pleasure. Citizens are now also reporting remote use of these technologies to RAPE MEN, WOMEN AND CHILDREN. With documented proof or an array of intelligent citizens of our country, we all have come together to attempt to stop these harms as even our children are not exempt from the FOREGIN or DOMESTIC corporations and Our funds and programs are used to alleviate and help those suffering and or to carry out research and lobbying activities to influence government policy on various Human Rights issues and when possible to help members financially through their crisis when possible.Many of these technologies abuses we as a ‘Peaceful Non-Violent’ organization have come together to educate our country on have been approved for decades by small groups of Senators and others in our government. What those in charge of our countries safety had not realized that every Appropriations Budget and Bill contains development, testing and evaluation. Development, testing and evaluations that labeled cities, states and regions of these United States of America and are cataloged in the Library of Congress for your viewing.
These dangers of granting contract to Foreign and Domestic corporation’s agencies, pharmaceutical companies, scientist and even researchers labeled as ‘government contractors’ have brought forth the development of these reckless and severe harms that are affecting EVERY LIVING THING. From the testing and spraying of chemicals as a mass disposal of dangerous chemicals that have proven to affect our weather, asthma attacks and even damaging our drinking water, yet they continue and ‘do not fall with any individual’s name on them?’ The spraying of chemicals including Nano-sensors from drones that no one has questioned in our night skies includes the mass release of nanotechnologies where the sensor payloads are defined in four categories; GPS (to light the human body when attached painfully to your skin), to IR (Infrared to light the human body, property or other living thing), to Chemical (injection of choice), to Biological (again, injection of choice including induced heart attacks, strokes, aneurysm, blood disease, and rear cancers), and yes as documented in the age-old DOD Joint Targeting of Individuals and Groups (law-abiding). As intelligent citizens of this country, we all know that such evil actions against an entire country, WITH NO ONE BEING EXEMPT from these harms is bizarre, crazy, unbelievable, so we ask that you read the document for yourself. Who would write such a document to state that ‘even they the writers’ are not exempt, who. Yet this document continues to be passed to agency to agency, corporation to corporation, first responder to first responder, as we could go on, as we all are becoming sicker and sicker, with even Welcome to FFCHS Our Mission Targeting of Law-Abiding Citizens Research Library Joining FFCHS Weekly Conference Calls more rare diseases and no one says a word.
This is the Objective of FFCHS, to educate our citizens, our cities, our country that these documented harms must be stopped before more than 6.8 million now reported increases to the estimated 318 million citizens. There is no need for weaponized drones (uav/uas) flying over our homes land injuring innocent citizens for pleasure and theft or our privacy, they are not hoovering over for our security with armed directed high power laser weapons that can destroy an entire home with on shot. Or weaponized weapons that can, just for the fun of it, stop a vehicle engine and result in a multi-vehicle accident even death, and no one hold these groups Senators, government officials and the citizens of this country of the harmful technologies that have been approved for development, testing and evaluation in our air, drinking water, fields and foods, and on humans without our consent must end now. Just by stating within these documents that the HHS Health and Human Service to responsible for the overseeing of non-consensual human subjects has not proven one thing, only that such a statement should not have exist ‘overseeing of non-consensual human subjects’, are we kidding here? Who is responsible for writing those words, Russia, China, who? If no one, not even our First Responders, President, Soldiers or children are exempt for these harms? To educate our country on such DOD directives (not laws) as 5240.1-r – Procedure 13 ‘Human Experimentation on all U.S. Persons and Others on U.S. soil’, and other document available from the U.S. ACLU American Civil Liberties Union Freedom of Information Act (FOIA) are also inked to this website and also on www.GMNKen.com. These documents ‘in their own words; depicts the cruelty of unauthorized, yet true inhumane testing being conducted daily on the citizens of this country. These documents goes as far as to state that not even its own employees, those who conduct this testing and development, surveillance of communities and more are NOT exempt from these harms. Directives, not laws that have existed for decades with no oversight, hearings or justification, yet can affect the health of our President to infants playing in our back yards. These are serious concerns and a major objective, mission and plight for our organization.

We Educate and Save Lives

Sadly, by the time that an ‘unwitting’ citizen has been so horrifically abused by these technologies and systems they have been wrongfully label by our society; as the abuse of human life in such manors as documented in the ‘DOD Joint Targeting of Individuals and Groups’, or by the DOD Directive 5240.1-r – All U.S. Persons and Others can be used for Human Experimentation; these victim (targets) have become marginalized members of their communities and society in these United States.

Marginalized and abused by such U.S. Patents as; Remote Brain experimentation, Remote Neural Monitoring of an entire Humans Body; manipulated by such evil technologies as Patented Voice-to- (Human)-Skull (the forceful 24/7 of projected noise to a citizen’s head) even to Remote Burns by high powered lasers, or burns by Directed Energy and more. All released Patents by our country, and for what? The approved testing and evaluation on ALL U.S. PERSONS for pleasure. Citizens are now also reporting remote use of these technologies to RAPE MEN, WOMEN AND CHILDREN. With documented proof or an array of intelligent citizens of our country, we all have come together to attempt to stop these harms as even our children are not exempt from the FOREGIN or DOMESTIC corporations and Our funds and programs are used to alleviate and help those suffering and or to carry out research and lobbying activities to influence government policy on various Human Rights issues and when possible to help members financially through their crisis when possible.Many of these technologies abuses we as a ‘Peaceful Non-Violent’ organization have come together to educate our country on have been approved for decades by small groups of Senators and others in our government. What those in charge of our countries safety had not realized that every Appropriations Budget and Bill contains development, testing and evaluation. Development, testing and evaluations that labeled cities, states and regions of these United States of America and are cataloged in the Library of Congress for your viewing.

These dangers of granting contracts to Foreign and Domestic corporation’s agencies, pharmaceutical companies, scientist and even researchers labeled as ‘government contractors’ have brought forth the development, testing and evaluation of these ‘reckless’ and ‘severe harms’ that are affecting EVERY LIVING THING here in the United States and abroad. From the testing and the spraying of chemicals as a mass disposal into our air, of dangerous chemicals that have proven to affect our weather, asthma attacks in humans and even damaging our drinking water. The damage by Ariel Spraying that continues daily across all states, and ‘does not fall with any individual’s name on them?’ The spraying of chemicals including Nano-sensors from drones that no one has questioned in our night skies includes the mass release of nanotechnologies where the sensor payloads are defined in four categories; GPS (to light the human body when attached painfully to your skin), to IR (Infrared to light the human body, property or other living thing), to Chemical (injection of choice), to Biological (again, injection of choice including induced heart attacks, strokes, aneurysm, blood disease, and rear cancers), and yes as documented in the age-old DOD Joint Targeting of Individuals and Groups (law-abiding). As intelligent citizens of this country, we all know that such evil actions against an entire country, WITH NO ONE BEING EXEMPT from these harms is bizarre, crazy, unbelievable, so we ask that you read the document for yourself. Who would write such a document to state that ‘even they the writers’ are not exempt, who. Yet this document continues to be passed to agency to agency, corporation to corporation, first responder to first responder, as we could go on, as we all are becoming sicker and sicker, with even Welcome to FFCHS Our Mission Targeting of Law-Abiding Citizens Research Library Joining FFCHS Weekly Conference Calls more rare diseases and no one says a word.

This is the Objective of FFCHS, to educate our citizens, our cities, our country that these documented harms must be stopped before more than 6.8 million now reported increases to the estimated 318 million citizens. There is no need for weaponized drones (uav/uas) flying over our homes land injuring innocent citizens for pleasure and theft or our privacy, they are not hoovering over for our security with armed directed high power laser weapons that can destroy an entire home with on shot. Or weaponized weapons that can, just for the fun of it, stop a vehicle engine and result in a multi-vehicle accident even death, and no one hold these groups Senators, government officials and the citizens of this country of the harmful technologies that have been approved for development, testing and evaluation in our air, drinking water, fields and foods, and on humans without our consent must end now. Just by stating within these documents that the HHS Health and Human Service to responsible for the overseeing of non-consensual human subjects has not proven one thing, only that such a statement should not have exist ‘overseeing of non-consensual human subjects’, are we kidding here? Who is responsible for writing those words, Russia, China, who? If no one, not even our First Responders, President, Soldiers or children are exempt for these harms? To educate our country on such DOD directives (not laws) as 5240.1-r – Procedure 13 ‘Human Experimentation on all U.S. Persons and Others on U.S. soil’, and other document available from the U.S. ACLU American Civil Liberties Union Freedom of Information Act (FOIA) are also inked to this website and also on www.GMNKen.com. These documents ‘in their own words; depicts the cruelty of unauthorized, yet true inhumane testing being conducted daily on the citizens of this country. These documents goes as far as to state that not even its own employees, those who conduct this testing and development, surveillance of communities and more are NOT exempt from these harms. Directives, not laws that have existed for decades with no oversight, hearings or justification, yet can affect the health of our President to infants playing in our back yards. These are serious concerns and a major objective, mission and plight for our organization.


Our Objectives for our Members and our Country


  • Bring public awareness to the issue of non-consensual human experimentation, as outlined in the Department of Defense Directive 5240.1-r ‘specifically’ Procedure 13 stating all U.S. and non-U.S. citizens in America can be used for human experimentation. Bring a lawsuit in Federal Court, with everyone named as a Plaintiff who submits a proper Affidavit, to end this government and non-government funded, rogue, human experimentation.
  • Bring awareness that there are good, hard-working people in government who oppose this program, and shine a light on those who use this program for personal revenge and retaliation.
  • Bring awareness that Sheriff Departments across the Country using the ‘Memorandum of
    understanding’ signed by Janet Reno dated April 1994 and the Secretary of Defense John Deutch to share military surplus weapons with the National Sheriffs Association, now in the hands of Local Police and First Responders, and Fusion centers all recently recalled by President Obama yet they remain in use. The airport received the mico-processors with weaponized systems, then also given to law enforcement agencies across the Country, and are using this technology on the U.S. population.
  • Bring awareness that researchers are partnering with academia, corporations, unions, small business owners and citizen groups to carry out the multi-jurisdictional organized harassment and destruction of a person’s life in the name of “human experimentation”, or greed with blood money (as stated by Pope Francis to our Congress in October 2015).
  • Bring awareness that these torture programs are against everything the United States stands for, as our own President and past and present Directors of government agencies have said, “The United States does not torture.”
  • Have offices located throughout the United States where members and the public can come for more information regarding these civil and human rights crimes against the public, our country. Make those responsible accountable for these horrific civil rights and human rights abuses against their fellow Americans, Innocent law-abiding ‘Human Beings’ who are suffering in silence, NOW HAVE A VOICE.
FFCHS Freedom From Covert Harassment and Surveillance
6956 E. Broad Street Ste. 133
Columbus, Ohio 43213
Phone: 1-800-771-1388
Fax: 1-888-432-5558
Email: freedomnewdirection@yahoo.com
We are a 501C3 organization which makes your donation tax deductible, please consider joining our organization today and or sending a donation.  

We thank you in advance.